Vi söker en affärsutvecklare

Vi söker en driven, noggrann och strukturerad affärsutvecklare. Läs mer om tjänsten här!

Som affärsutvecklare fungerar du som projektledare för implementeringen av våra nya trafikavtal för särskild kollektivtrafik, vilket innefattar färdtjänst och sjukresor samt skolskjuts. Du ansvarar samtidigt för att utveckla avtalsförvaltningen för att hantera de nya krav som avtalen ställer. I ansvaret ingår även att på sikt säkra att trafikföretagen levererar enligt avtal och att säkerställa att deras rapportering och fakturering är korrekt och sker enligt avtal. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: 

- Projektledning för implementering av trafikavtal 
- Avtalsförvaltning av trafikavtal 
- Tolkning av trafikavtal 
- Samverkan med trafikföretag 
- Ekonomisk avtalsuppföljning av trafik 
- Verksamhetsutveckling av myndighetens avtalsförvaltning 
- Budget och prognosarbete 

Du ingår i enheten trafikförsörjning bestående av åtta kollegor som arbetar med uppdrag inom trafikutveckling, avtalsförvaltning och fastighetsförvaltning. Myndigheten har verksamhet i både Nyköping och Eskilstuna. Placeringsort för tjänsten som affärsutvecklare är valbar mellan dessa orter.

Kvalifikationer:
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik/planering och/eller transport, eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Vidare har du lett eller medverkat i förhandlingar, följt upp avtal och drivit projekt. Tidigare arbetslivserfarenhet från kollektivtrafikbranschen ser vi som meriterande och det gäller även arbete i politiskt styrd organisation. Du har mycket goda kunskaper i Excel och du har en god förmåga att uttrycka dig både i tal och i skrift. 

Som person är du driven, strukturerad och noggrann. Du är bra på att kommunicera och gillar att samverka såväl med interna kollegor som med externa intressenter och trafikföretag. Du är affärsmässig och har vana av att leda eller medverka i förhandlingar. 

Erfarenhet krävs.

Sök tjänsten här!