Tack för dina hjälteinsatser – nu kan vi alla resa som vanligt igen

Inte mycket har varit sig likt på bussarna under Corona-pandemin. Vi vet att du som resenär har stått ut med mycket och oavsett om du har valt bort kollektivtrafiken eller på annat sätt anpassat dig för att hjälpa till att hålla smittan nere vill vi tacka dig för att du har tagit ditt ansvar.

Den 29 september släppte restriktionerna kring kollektivtrafiken och därmed är det fritt fram att resa obehindrat igen. Nu har vi också öppnat våra framdörrar så att du kan resa precis som tidigare.

I samtliga bussar där framdörren är öppen kan du köpa din biljett ombord framme vid föraren med betalkort. Givetvis går det alltid att betala din resa via appen eller genom att ladda på ditt gröna resekort. Då reser du dessutom billigare än om du köper din biljett ombord.

Samtidigt som vi välkomnar er tillbaka till en allt med normal vardag ombord på våra bussar vill vi också passa på att tacka dig för dina anpassningar och uppoffringar under pandemin. Kanske har du valt bort kollektivtrafiken under pandemin som en följd av restriktionerna. Kanske har du rest på andra tider för att undvika rusningstrafiken, eller kanske har du varit tvungen att fortsätta resa under de annorlunda omständigheter som varit.  Hur du än har anpassat ditt resande så har din insats gjort skillnad!  

För att fira återstarten och visa vår tacksamhet kommer vi ge oss ut på en turné runt om i länet där du kan träffa oss över en kopp kaffe och prata kollektivtrafik.   

Tider och platser som gäller är:

21 oktober kl. 8-10 Eskilstuna Fristadstorget

22 oktober kl. 13-15 Nyköping Stora torget

26 oktober kl. 8-10 Strängnäs, Resecentrum

26 oktober kl. 13-15 Katrineholm Centralstation

Välkommen tillbaka in i värmen!

 En cyklist cyklar i kraftigt regn. Han har en superhjältemantel på sig och under står texten: Tack pandemihjälte!