Sommartrafik från och med den 15 juni

Från och med den 15 juni kör våra bussar enligt sommartrafik. Se till att kolla upp hur din resa påverkas i vår app eller i reseplaneraren.

Sommartider innebär också nya avgångstider för våra bussar. Stadstrafiken i Eskilstuna får nya sommartidtabeller där den största förändringen är att linje 24 dras in under sommaren. Övriga länet kör enligt reducerad sommartrafik. Allra enklast är att hålla sig uppdaterad genom att söka på sin resa i Sörmlandstrafikens app eller i reseplaneraren på Sormlandstrafiken.se. Sommarförändringarna gäller från och med den 15 juni till och med den 16 augusti.

På grund av den rådande Corona-situationen vill vi också påminna om att följa Folkhälsomyndigetens direktiv genom att hålla avstånd och undvika trängsel. Undvik onödiga resor och planera om möjligt dina resor utanför rusningstiderna på tidig morgon och sen eftermiddag då vi har flest resenärer. Du som är över 70 år eller tillhör annan riskgrupp rekommenderas att helt undvika kollektivt resande enligt Folkhälsomyndighetens direktiv.

Trevlig sommar!