Se anslutande avgångar direkt på bussen

Nu lanserar vi en ny funktion som visar anslutande avgångar på bussarnas skärmar. Informationen visas när bussen närmar sig något av länets resecentrum eller större knutpunkter.

Som du vet kan du sedan tidigare se kommande hållplatser på våra digitala skärmar ombord på bussarna. Nu lägger vi till ytterligare en funktion som gör att du också kan se vilka bytesmöjligheter du har och vilka tider som gäller för anslutande bussar. Vi lanserar funktionen från och med 23/8. Den kommer att aktiveras när din buss närmar sig något av länets resecentrum (Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs, Katrineholm, Flen) eller andra större hållplatser med mycket anslutande trafik som exempelvis Malmköpings busstation eller Fristadstorget i Eskilstuna. På skärmen kommer du kunna se anslutande linjer samt info om hur lång tid det är kvar tills respektive buss avgår.

Funktionen är helt ny och eftersom det är första gången vi testar den i skarpt läge tar vi tacksamt emot dina synpunkter och inspel på hur det fungerar. Vi vill veta allt ifrån eventuella tekniska fel till tankar och idéer på hur funktionen kan utvecklas ytterligare. Hör av dig med ett mejl till kommunikation@sormlandstrafiken.se eller skriv en kommentar på vår Facebook-sida.

Tusen tack för att du hjälper oss att göra resan ännu bättre!