Så håller vi våra bussar renare och fräschare än någonsin

Har du märkt att bussarna är renare och mer välstädade än tidigare? Det har vi möjliggjort tack vare förstärkta städrutiner tillsammans med våra trafikföretag där varje fordon städas noga varje dag.

Det är många som jobbar för att du som resenär ska få bästa möjliga reseupplevelse. Våra förare är den mest synliga och självklara delen, men det finns många fler. Visste du till exempel att alla våra fordon städas minst en gång per dygn, både invändigt och utvändigt? Dessa rutiner har vi också skärpt till ytterligare under den Corona-pandemi som varit så våra bussar är nu renare och fräschare än någonsin tidigare. Det visar resultatet i vår ombordundersökning som vi genomför två gånger per år. I den senaste mätningen som genomfördes i höstas har andel resenärer som upplever fordonen på sin linje som rena och välstädade ökat med nio procentenheter. I den undersökningen svarar 71 procent att de upplever sin buss som ren och välstädad. Motsvarande siffra vid mätningen hösten 2020 var 62 procent.

Detta har också bidragit till att den totala nöjdheten med Sörmlandstrafiken har också ökat med fem procentenheter jämfört med hösten 2020.