Nya försäljningsombud vid sjukhusen i Nyköping, Katrineholm och Eskilstuna

Nu har vi gjort klart med ytterligare försäljningsombud i anslutning till sjukhusen i Nyköping, Katrineholm och Eskilstuna.

Situationen med stängda framdörrar på bussarna har gjort att behovet av ombud som säljer våra biljetter har ökat. Inte minst i anslutning till länets sjukhus dit flera är beroende av kollektivtrafik för att nå. Därför har vi nu anslutit nya försäljningsombud på sjukhusen i Nyköping, Katrineholm och Eskilstuna enligt följande:  
 
Nyköping: Regionens café på sjukhuset samt Pressbyrån vid tågstationen.
Katrineholm: Regionens café på sjukhuset.
Eskilstuna: Regionens café på sjukhuset.

Samtliga ombud på sjukhusen ligger i nära anslutning till respektive huvudentré. Vi vet att det har varit efterlängtat av många resenärer att ha ombud på dessa platser, särskilt under rådande förutsättningar med stängda framdörrar och begränsade möjligheter till biljettköp på bussarna.

Vi vill dock påminna om att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer att endast välja kollektivtrafiken om du helt saknar andra alternativ. Det gäller särskilt dig som reser i rusningstrafik på morgonen och eftermiddagen. Detta för att minska trängseln ombord på bussarna och tillsammans hjälpas åt att hålla nere smittspridningen.