Nu söker vi nya medarbetare till servicecenter

Just nu söker vi fler timvikarier till servicecenter i Eskilstuna. Du har hos oss en viktig roll för att hjälpa våra kunder att göra hållbara reseval i sin vardag.

Är du en serviceinriktad person som drivs av att hjälpa andra människor? Är du även självgående, har goda IT-kunskaper och är tillgänglig för att arbeta extra på timmar under främst kväll och natt, vardag som helg? Då kan du vara den vi söker till vårt proffsiga team! Vi söker nämligen timanställda medarbetare med möjlighet till både sommarvikariat samt fortsatt arbete efter sommaren. 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att svara i telefon, att boka sjukresor och färdtjänst, svara på frågor om busstrafiken och våra produkter, besvara kundärenden och att hjälpa våra resenärer att navigera i de digitala hjälpmedlen som vi erbjuder. 

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som har en slutförd gymnasieutbildning. Flytande svenska i tal och skrift ser vi som ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en serviceverksamhet i minst ett år ser vi det som en stor fördel.  Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med kundservice och informationstjänster så kan du vara den vi letar efter!

I arbetet möter du människor med olika bakgrund och med olika behov, det är därför viktigt att du som person är lyhörd, empatisk och professionell.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig för en 3-4 veckor lång sammanhängande utbildningsperiod förlagd dag och kvällstid.

Anställningsform: Timanställd

Ansökan senast: Intervjuer sker fortlöpande. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, men allra senast söndagen den 14 april.  

Tillträde: Efter överenskommelse 

För att ansöka skickar du in ditt cv och ett personligt brev i filformat till rekrytering@sormlandstrafiken.se

Sörmlandstrafiken kundservice har öppet dygnet runt årets alla dagar. Kontoret är baserat i Eskilstuna.