Första steget mot en smartare resa – ta en fika

Är du senior och tycker det verkar krångligt med appar och digitala betallösningar? Lugn, vi hjälper dig. Och bjuder dessutom på fika.

Den digitala utvecklingen går fort och det är ett uttalat mål att öka det digitala användandet bland våra resenärer. Men vi är också väl medvetna om risken med att kunskapsklyftorna mellan de som är vana att använda ny teknik och de som inte är det fortsätter att öka.
Därför startade Sörmlandstrafiken under våren en kampanj för att öka den digitala medvetenheten bland seniorer och andra grupper som riskerar ett ökat digitalt utanförskap. I kampanjen, som går under namnet ”Kollektivtrafika” erbjuder vi seniorer att få hembesök från representanter från kommunikations- och marknadsavdelningen. Vi kommer då ut och bjuder på fika samtidigt som vi berättar om fördelarna och visar hur våra digitala verktyg fungerar.

Låter det intressant? Mejla oss på kundservice@sormlandstrafiken.se. Eller kom in till vår 360-station på Eskilstuna central så hjälper vi dig att boka en tid.  

Ladda gärna ner vår folder som på ett enkelt sätt förklarar hur du registrerar ditt kort på Mina Sidor. Den hittar du här!