Reseplanerare

Vart vill du resa?
Ange en station/hållplats.
Ange en station/hållplats.

Trafikläget

 • 2, 715

  18 mars 12:49 — 21 mars 15:00

  Begränsad framkomlighet på Arnöleden i Nyköping

  Från och med idag till och med 21 mars kan förseningar uppstå på grund av begränsad framkomlighet på Arnöleden vid cirkulationsplatsen med Hamnvägen då vägarbete pågår på del av körbana.

 • 1, 161, 601

  12 mars 08:02 — 29 mars 18:00

  Renovering av avlopp i Oppeby Nyköping

  Renovering av avloppssystemet i Oppeby, Nyköping kommer att pågå de närmaste tre veckorna. Inga gator kommer att vara avstängda men det blir svårt att ta sig fram eftersom arbetsfordon kommer att vara uppställda längs gatorna. Det är risk för förseningar i busstrafiken.

 • 730

  14 februari 00:01 — 31 mars 23:59

  Ytterligare buss sätts in på linje 730 från 4 mars

  Turen som avgår från Vingåkers järnvägsstation 07:40 via Hacksta till Katrineholm (ej via Duveholmsskolan) förstärks med ytterligare en buss från och med måndagen den den 4 mars. Förändringen genomförs med anledning av att turen har ett högt resande.

Inga rapporterade störningar
Bilbanta med Sörmlandstrafiken

Vi vill inte att alla ska ta bussen. Du får gärna cykla och gå också. Skämt åsido, ibland kräver livspusslet en bil. Men vi vet att det är allt fler som väljer andra färdmedel när det passar. De bilbantar helt enkelt. Och du kan bli en av dem!

Movingo - enklare tågpendling i Mälardalen

Med Movingo-biljetten kan pendlare kombinera tågsträcka och lokal kollektivtrafik på samma biljett. Och ytterligare förbättringar är på gång. Här kan du läsa senaste nytt om tågtrafiken i Mälardalen.

Senaste nytt!

Bussförarens dag den 18 mars

Måndagen den 18 mars är ingen vanlig dag - det är bussförarnas alldeles egna dag. Ta tillfället i akt och visa din uppskattning för det arbete som din bussförare lägger ner.